COPYRIGHT © 2024
ACASĂDESPRE NOISCURT ISTORICASOCIAȚIA PĂRINȚILORȘCOLI ÎNFRĂȚITETIPIZATECONSILIUL DE ADMINISTRATIEMOBILITATEPERSONALREVISTA ȘCOLIINOUTĂȚICONCURSURIPREVENIRE VIOLENȚĂCONCURSURI ȘCOLARECLASA PREGĂTITOAREÎNSCRIERE 2023ÎNSCRIERE 2024LEGI - NORMEȘCOALA VERDECCD GALATIEXAMENEEVALUARE NAȚIONALĂ VIIIEVALUARE NAȚIONALĂ VIEVALUARE NAȚIONALĂ IVEVALUARE NAȚIONALĂ IISIMULĂRI EXAMENEELEVI2022-2023Clasa pregătitoare 2021-2022Clasa preg[titoare 2022 - 2023EURO 200PROFESORICOMISIA ÎNVĂȚĂTORICOMISIA LIMBĂ ȘI COMUNICARECOMISIA MATEMATICĂ ȘI ȘTIINȚECOMISIA OM ȘI SOCIETATE, ARTE ȘI EDUCAȚIEPĂRINȚIÎNSCRIEREA ÎN CLASA PREGĂTITOAREFORMULARECATALOG (PĂRINȚI)OFERTA EDUCAȚIONALĂTERRA - CURIOZITĂȚI GEOGRAFICEGEOINFORMATICĂMATEMATICĂ ÎNTRE JOC ȘI ȘTIINȚĂLECTURA CA ABILITATE DE VIAȚĂCLUB DE ROBOTICĂ ȘI PROGRAMARETRANSPARENȚĂ BUGETARĂCOMISIICONSILIER EDUCATIVSCIMCEACCURRICULUMACTIVITĂȚIACTIVITĂȚI 2023/2024DESCHIDERE AN ȘCOLARLET S DO IT ROMANIA!ZIUA ȘCOLIIERASMUS+ONSSACTIVITĂȚI 2022/2023ȘCOALA DE VARĂHAI LA PROGRAMARECONCURS NEXTLABTECH 2022SĂPTĂMÂNA VERDEZIUA PORȚILOR DESCHISEACTIVITĂȚI 2021/2022REDACTIVITĂȚI 2020/2021CONCURS IORGU IORDANACTIVITĂȚI 2019/2020CONCURS IORGU IORDANACTIVITĂȚI 2018/2019CENTENARUL MARII UNIRI24 februarie 2019MICA UNIRE15 ianuarie 2019ZILELE ȘCOLIICERC PEDAGOGIC ÎNVĂȚĂTORICERC PEDAGOGIC GEOGRAFIEACTIVITĂȚI ȘI PROIECTE 2016-2017Primăvara-în dar mamei!Umbreluța ToamneiȘi eu știu să dăruiesc!Patrula de reciclareAlte proiecte/activitățiȘcoala de vară 2017Siguranță rutierăDonează o carte pentru CahulArtă și Cultură EuropeanăECDLPROGRAMAREMEET AND CODEWEBWIZARDSHARDCORE HACKATHONUNIREA HACKATHON - 2021CHRISTMAS HACKATHON- 2020BEBRASEMPOWERSOFTFIICODENEXTLABTECHLOGOPEDIECONTACT
NU ÎNVĂȚĂM PENTRU ȘCOALĂ, CI PENTRU VIAȚĂ!
Orizont Școlar
 
             Școala Gimnazială „Iorgu Iordan” a câștigat un nou proiect prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow, suma finanțată fiind de 24000 lei.
„ORIZONT ȘCOLAR!” reprezintă un proiect prin care se implementează la nivelul unității de învățământ un sistem radio-tv și un program de învățare prin intermediul acestuia. Realizarea unui program de emisie pe timpul pauzelor, înainte și după cursuri, dar și online prin intermediul unei platforme dedicate în care vor fi postate înregistrări audio-video cu lecții, dar și creații interactive și recreative ale elevilor,  care nu pot conduce decât la un proces de învățare și la dezvoltarea  unor abilități de comunicare și de integrare socială.
Unitățile de învățământ se confruntă în acest context pandemic cu provocări nemaintâlnite. Elevii au pierdut foarte multe noțiuni prin învățarea online și în același timp le-a scăzut foarte mult și interesul pentru școală. Deși poate părea o problemă generală, aceasta este prezentă și la nivelul unității noastre școlare. Elevii au nevoie de noi motivații, de stimularea gândirii și creativității pentru a depăși această perioadă și a-și îmbunătăți rezultatele școlare,  iar acest proiect poate atrage elevii către noi oportunități de învățare și de ce nu, relaxare.
 
              Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.