DANSATORI RECOMANDAȚI DANSATORI!
Avem o promoție specială pentru cei care ne recomandă dansatori. Dacă recomandați pe cineva la noi și respectiva persoană se înscrie la un curs, veți primi un cupon în valoare de XXX RON pe care îl puteți folosi pentru consumațiile de la bar.
Imagine
Școală de dans
VIAȚA E UN DANS
ACASĂDESPRE NOISCURT ISTORICASOCIAȚIA PĂRINȚILORȘCOLI ÎNFRĂȚITEPERSONALREVISTA ȘCOLIINOUTĂȚICATALOGEXAMENEEVALUARE NAȚIONALĂ VIIIEVALUARE NAȚIONALĂ VIEVALUARE NAȚIONALĂ IVEVALUARE NAȚIONALĂ IISIMULĂRI EXAMENEELEVI2019/2020Clasa pregătitoare 2019-2020PROFESORICOMISIA ÎNVĂȚĂTORICOMISIA LIMBĂ ȘI COMUNICARECOMISIA MATEMATICĂ ȘI ȘTIINȚECOMISIA OM ȘI SOCIETATE, ARTE ȘI EDUCAȚIEPĂRINȚIÎNSCRIEREA ÎN CLASA PREGĂTITOAREFORMULARECATALOG (PĂRINȚI)OFERTA EDUCAȚIONALĂTERRA - CURIOZITĂȚI GEOGRAFICEGEOINFORMATICĂMATEMATICĂ ÎNTRE JOC ȘI ȘTIINȚĂLECTURA CA ABILITATE DE VIAȚĂCLUB DE LIMBĂ GERMANĂCLUB DE ROBOTICĂ ȘI PROGRAMAREECDLCONSILIERE EDUCATIVĂCEACDOCUMETE SPECIFICEHOTĂRÂRI CA 2018-2019TRANSPARENȚĂ BUGETARĂLOGOPEDIECONTACT
school-background-design_1308-209
NU ÎNVĂȚĂM PENTRU ȘCOALĂ, CI PENTRU VIAȚĂ!
1. FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI ȘCOLAR 2017-2018
         Școala Gimnazială „Iorgu Iordan" și-a deschis porțile luni, 11 septembrie, ora 09:00 pentru a întâmpina elevii în noul an școlar, 2017-2018. Colectivul de cadre didactice al unității vă urează un an cu rezultate frumoase la activitățile școlare (examene, olimpiade) și extrascolare. Mult succes în noul an!!!
2. FESTIVALUL INTERNAȚIONAL AL AFORISMULUI
6 octombrie 2017

3. SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII
2-6 octombrie 2017
     În cadrul "Săptămânii prevenirii criminalității" (2-6 octombrie 2017), Școala Gimnaziala „Iorgu Iordan” a primit marți, 3 octombrie, vizita Poliției de Proximitate Tecuci reprezentată de ag. pr. Catana Elena si ag. pr. Laura Chiric care le-au prezentat elevilor de clasa a III-a informații despre „Prevenirea delicvenței juvenile și victimizării minorilor”. Vineri, 6 octombrie, am fost vizitați de Biroului rutier Tecuci prin ag. șef pr. Lupu Dănuț, ag. șef pr. Huzum Laurențiu și ag. șef pr. Puțanu Daniel cu informații prețioase despre „Siguranța rutieră” pentru elevii de clasa a IV-a.
afis
5. MAREA VOLUNTARIADĂ A ȘCOLARILOR


              ,,MAREA VOLUNTARIADĂ A ȘCOLARILOR“ , un proiect inițiat de Organizația Semper Musica Tecuci cu sprijinul Yves Rocher România,  s-a referit la acțiuni de mediu, reciclare și promovare a unui stil de viață sănătos. A fost o competiție care a antrenat 15 unități școlare, selectate din 5 județe (Bacău, Brăila, Galați, Iași, Vrancea) câte 3 din fiecare, pe parcursul a 30 de zile, între 20 septembrie și 20 octombrie.  Tecuciul a fost reprezentat  în această competiție de cei 32 de elevi ai  clasei a IV-a A de la Școala Gimnazială ,,Iorgu Iordan“, coordonați de prof. Doina Ursu. 
              Pe parcursul întrecerii, elevii au desfășurat activități de ecologizare a spațiului din curtea școlii sau a străzilor din apropiere, sesiuni de conștientizare a reciclării și reutilizarii produselor din plastic, demonstrând că pot refolosi peturile, transformându-le în suporturi pentru creioane sau bomboniere. De asemenea au inițiat campanii de colectare deșeuri de hârtie, antrenând  și alte colective de elevi din școală. Au  reușit astfel să trimită la reciclat 495 kg deșeuri de hârtie și carton. Cu banii obținuți au achiziționat buxus pe care l-au plantat în grădinița școlii, alături de 20 de fire de lavandă, primite de la organizatori  și 5 copăcei. Prin campaniile de conștientizare a importanței  reducerii, reciclării și reutilizării (3R), au încercat să facă vizibile acțiunile lor și colegilor de  la alte clase.  Au ieșit afară și s-au bucurat de jocuri pe care le practicau părinții și bunicii lor în trecut (Coarda, Șotron, Rațele și vânătorii, Baba oarba, Țară, țară, vrem ostași)  sau au jucat  meciuri de fotbal și baschet în echipe mixte, formate din băieți și fete. Au reușit să înțeleagă mai bine cât de importantă este alimentația sănătoasă  jucând Papa Bun, un joc pus la dispoziția lor de organizatori.
              Mergând în vizită la sediul firmei organizatoare – Semper Musica – au avut ocazia să înțeleagă că voluntariatul este o activitate pe care o pot face pentru a ajuta o persoană în nevoie sau comunitatea din care fac parte și că pentru a voluntaria îți  folosești din timpul, energia și resursele tale, pentru acest lucru neprimind nimic drept recompensă, decât poate  un…mulțumesc!
              Au  încheiat această competiție mai bogați în informații despre  un stil de viață sănătos,  mai conștienți de responsabilitatea fiecăruia dintre ei în protejarea mediului înconjurător  și  hotărâți să petreacă mai mult timp în aer liber, pentru a se dezvolta frumos și armonios.
               LOCUL I obținut în această întrecere vine să recompenseze efortul, dăruirea și entuziasmul cu care acești copii s-au implicat în derularea activităților, la cele mai multe dintre acestea fiind asistați  și sprijiniți de voluntari liceeni, părinți,  reprezentanți ai Yves Rocher și Semper Musica Tecuci, precum și de conducerea unității școlare. Mulțumim!
6. Balul Bobocilor 2017
Miss & Mister BOBOC 2017 
GHINEA MARIA și MAVROIAN MARIUS
clasa a V-a B
131 151 141 71 adcb37edeb993e68add07714eec6385c