DANSATORI RECOMANDAȚI DANSATORI!
Avem o promoție specială pentru cei care ne recomandă dansatori. Dacă recomandați pe cineva la noi și respectiva persoană se înscrie la un curs, veți primi un cupon în valoare de XXX RON pe care îl puteți folosi pentru consumațiile de la bar.
Imagine
Școală de dans
VIAȚA E UN DANS
ACASĂDESPRE NOISCURT ISTORICASOCIAȚIA PĂRINȚILORȘCOLI ÎNFRĂȚITEPERSONALREVISTA ȘCOLIINOUTĂȚICATALOGEXAMENEEVALUARE NAȚIONALĂ VIIIEVALUARE NAȚIONALĂ VIEVALUARE NAȚIONALĂ IVEVALUARE NAȚIONALĂ IISIMULĂRI EXAMENEELEVI2019/2020Clasa pregătitoare 2019-2020PROFESORICOMISIA ÎNVĂȚĂTORICOMISIA LIMBĂ ȘI COMUNICARECOMISIA MATEMATICĂ ȘI ȘTIINȚECOMISIA OM ȘI SOCIETATE, ARTE ȘI EDUCAȚIEPĂRINȚIÎNSCRIEREA ÎN CLASA PREGĂTITOAREFORMULARECATALOG (PĂRINȚI)OFERTA EDUCAȚIONALĂTERRA - CURIOZITĂȚI GEOGRAFICEGEOINFORMATICĂMATEMATICĂ ÎNTRE JOC ȘI ȘTIINȚĂLECTURA CA ABILITATE DE VIAȚĂCLUB DE LIMBĂ GERMANĂCLUB DE ROBOTICĂ ȘI PROGRAMAREECDLCONSILIERE EDUCATIVĂCEACDOCUMETE SPECIFICEHOTĂRÂRI CA 2018-2019TRANSPARENȚĂ BUGETARĂLOGOPEDIECONTACT
school-background-design_1308-209
NU ÎNVĂȚĂM PENTRU ȘCOALĂ, CI PENTRU VIAȚĂ!
             Patrula de Reciclare este programul de educaţie de mediu al Asociaţiei Române pentru Reciclare – RoRec, în parteneriat cu Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi cu avizul Ministerului Educaţiei Nationale. Programul se desfăşoară în unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti şi din ţară, cu sprijinul inspectoratelor şcolare locale.
              La nivelul municipiului Tecuci, singura şcoală înscrisă în acest proiect este Şcoala Gimnazială ,,Iorgu Iordan“, patrula de la nivelul acestei şcoli fiind alcătuită din 25 de elevi din clasa a III-a A.
              Care este misiunea acestei patrule?
              Cu ajutorul materialelor educative puse la dispoziţia lor de Asociaţia RoRec, elevii înţeleg potenţialul de poluare al deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), conştientizează faptul că reducerea acestui risc depinde de fiecare dintre noi şi devin ambasadorii acestui mesaj ecologic în comunităţile lor. Pe parcursul anului şcolar, ei iniţiază pe plan local activităţi creative şi de informare prin care îşi mobilizează comunităţile să colecteze responsabil deşeurile de echipamente electrice şi electronice, pentru a reduce poluarea şi pentru a respecta obiectivele cantitative de colectare impuse de normele europene – 4 kg DEEE/ locuitor anual.
                Dorim să facem cunoscut faptul că oricine doreşte să sprijine patrula în îndeplinirea misiunii, o poate face, devenind astfel Suporter al patrulei. Este nevoie doar să dorească  şi să ne contacteze. Vă aşteptăm!  
                                                                         Coordonator, prof. Doina Ursu
Patrula-de-Reciclare-record-de-colectare-a-deseurilor-electrice-cu-ajutorul-Suporterilor
PATRULA DE RECICLARE
diploma patrula activa05072017